15.8.15

İstanbul etkinliklerim

Malum bir hafta önce İstanbul'daydım... Yağmuruna ve soğuğuna rağmen 3 yıl aradan sonra yeniden ekmeğin başkentinde olmak güzeldi.

Gezip Görülebilecek tarihi turistik mekanlarını kayınbiradrerim Mücahit Köksal'la yeniden gezmenin hazzını yaşadım. Kültürel etkinlikler çerçevesinde 32. Avrasya maratonuna arkadaşım Turan Bakmaz'la birlikte katılmanın coşkusunu yaşadım...

Bu etkinlik sonunda, boğazı sallayan Kabataş boğası ve AVRASYA gazisi gibi ünvanlara da müstehak olduk. :)

Herkesin o atmosferi bir kez bile olsa yaşaması gerekir. İstanbul günlerimde beni üzen en önemli olayların başında; televizyon veya gazetelerden gördüğümüz tinerci çocukları yakınen görmüş olmanın ürpertisini yaşadım. Denetimsiz ve kontrolsüz bir şekilde halkın arasında hatta en işlek caddelerde cirit atmalarına şahit olmak ürkütücüydü.

İstanbul'a gelmiş de bizi aramamış veya bulmamış tarzında nükte yapacak akraba eşrafları varsa, Kabataş'a geldiklerinde nasıl hareket ettiklerini gözden geçirsinler lütfen... ;)

Bu açıklamalardan sonra; İstanbulda bulunduğum süre içerisinde. beynimdeki müzik çalar sık sık Hakkı Bulut'un Ahhhhh İstanbul şarkısını çaldı... İstanbulda bulunduğu 90 yılının anılarından biri olan bu şarkı bence istanbulu en iyi anlatan arabesk eserlerden birisi.

23 Ekim 2010


Hakı Bulut | Ahhhhhhhhh İstanbul | Dinle :http://www.facebook.com/video/video.php?v=414174723307&ref=mf

AH İSTANBUL HAKKI BULUT [BEĞEN + PAYLAŞ]
http://www.facebook.com/hakkibuluthayransayfasi
Posted by HAKKI BULUT on 1 Temmuz 2010 Perşembe

Yorum Gönder

♡ Yorumlarınıza en kısa sürede geri dönüş yapılır.
♡ Üyeliğiniz yoksa dahi anonim profili seçerek yorum yapabilirsiniz.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Yazmaya başlayın ve aramak için Enter tuşuna basın.